Heb jij affiniteit met de agrarische sector en wil je doorgroeien naar een verantwoordelijke rol als accountant of relatiebeheerder? Veel leren van ervaren collega’s binnen een hecht team, en lekker dichtbij huis? Kom dan eens kennismaken met het team om te zien of je ertussen past!

 

Highlights

 • Salarisindicatie € 3.000 tot € 4.000 (FT)
 • 24-40 uur
 • 29 vakantiedagen (FT)
 • HBO Accountancy/Finance & Control op zak

 

Wat zien we in jou?

 • Een groeiende adviseur
 • Een betrokken vraagbaak
 • Een ondernemer
 • Iemand met lef en ambitie

 

Waar wij in uitblinken

 • Hechte teams
 • Informele sfeer
 • Korte lijnen
 • Ruimte voor eigenheid

 

Zo maak jij het verschil!

Na zo’n drie jaar ervaring als assistent-accountant ben je eraan toe om een stap te maken in je carrière en je verder te ontwikkelen als dé sparringpartner voor onze agrarische klanten en collega’s. Jij bent niet alleen goed in het verwerken van hun administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en de bijbehorende fiscale aangiften. Je denkt proactief mee met de klant, doordat je altijd op de hoogte bent van alle ontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving. Of je nou bent opgegroeid op het bedrijf of gewoon geïnteresseerd bent in agrarische sector, bij WEA kun je je verder ontwikkelen tot specialist op het gebied van agrarisch ondernemen en accountancy.

Digitaal ontzorgen, betrokkenheid en goed advies, dat is waar jouw team in uitblinkt. Met diepgaande kennis van de sector, mede doordat het onderdeel is van je eigen DNA of dagelijks leven. Door deze gedeelde passie en interesse in innovatieve oplossingen kijken jullie als team moeiteloos vooruit, om zo waardevolle inzichten te delen met elkaar en jullie klanten.

 

Dit bieden we jou

We hebben een klantenportefeuille met de meest uiteenlopende lokale agrarische klanten. Veel zul je er al kennen vanuit je eigen netwerk. Het afwisselende werk zorgt dat jij snel veel leert, maar altijd op je eigen tempo.  Door de directe samenwerking met alle andere experts binnen WEA zoals fiscalisten, salarisadministrateurs en HR-adviseurs kun jij je breed ontwikkelen. Maar jij wilt graag doorstuderen voor je AA-titel. Mooi! Wij zijn betrokken bij jouw ontwikkeling en investeren hier graag in.

Bij ons bepaal je zelf waar en wanneer je werkt en zorg je als team dat de werkdruk behapbaar blijft. Extra gewerkte uren kun je weer flexibel inzetten, bijvoorbeeld als je thuis op het bedrijf moet helpen of eerder uitlogt voor een voetbalwedstijd. Bij ons geen manager die in je nek staat te hijgen om te zien hoe facturabel je bent, maar werken op basis van vertrouwen en eigen inzicht.

 

Over ons

Oog voor de cijfers, oog voor de klant, oog voor jou.

Financiën zijn de kern van onze organisatie. Het belangrijkste? Het verhaal van de mens achter die cijfers. Binnen WEA Noord-Holland staan de relaties tussen de klanten en je collega’s centraal.

Een persoonlijke aanpak is het fundament van onze bedrijfscultuur. Of je nou bij de ondernemer aanschuift of met je collega het weekend bespreekt. Bij ons zijn er geen lagen, de deur staat altijd voor je open.

Wij voorzien klanten van persoonlijk advies in stabiliteit en groei. Met welke expertise vul jij ons team aan?

 

Enthousiast?

Stuur een appje (0629802521) of connect op LinkedIn. Nathanya beantwoordt graag je vragen. Of beter nog, kom gewoon eens langs!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Chat openen
Meer weten over werken bij WEA?
Stuur hier een appje naar Nathanya