Wil je studeren en werken combineren door ervaren collega’s te ondersteunen in de controlepraktijk? Snel meters maken dankzij hun betrokkenheid en begeleiding? Praat dan eens met onze Audit & Assurance-collega’s om te zien of er een match is!

 

Highlights

 • Salarisindicatie € 2.750 tot € 3.750 (FT)
 • 32-40 uur
 • 29 vakantiedagen (FT)
 • HBO Accountancy/Finance & Control op zak/bezig met deeltijdvariant

 

Wat zien we in jou?

 • Een leergierige collega
 • Een betrouwbare ondersteuner
 • Iemand met lef en ambitie
 • Een nauwkeurige analist

 

Waar wij in uitblinken

 • Hechte teams
 • Informele sfeer
 • Korte lijnen
 • Ruimte voor eigenheid

 

Zo maak jij het verschil!

Je hebt net je opleiding HBO Accountancy/Finance & Control afgerond, of bent al een eind op weg met de deeltijdvariant, en wilt je opgedane kennis graag in de praktijk brengen. Door jouw drive en leergierigheid kunnen jouw ervaren collega’s je snel meer werk geven en erop vertrouwen dat het goed komt. Je begint met voorbereidende werkzaamheden voor de jaarrekeningcontrole en het uitvoeren van controlewerkzaamheden voor de eenvoudige jaarrekeningposten. Daarnaast zet je jouw communicatieve vaardigheden in tijdens het contact met onze klanten, zoals het beantwoorden van voorkomende vragen tijdens controles en het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen aan de hand van interviews.

Door de begeleiding van je ervaren collega’s en jouw zelfreflectie en nieuwsgierigheid pak je in korte tijd meer complexe jaarrekeningposten op en groei je in verantwoordelijkheid. Aan jouw ambitie zal het niet liggen, jij wil doorgroeien tot controleleider en uiteindelijk misschien wel zelfs tekenend accountant. Je hebt je zaakjes altijd op orde en hebt een scherp oog voor detail. Maar fouten maakt iedereen. Je durft kritisch te kijken naar je eigen werk en aan te geven als je ergens nog onzeker over bent. Als jij groeit, groeien wij ook. Daar besteden we samen veel tijd aan.

 

Dit bieden we jou

Collega’s nemen je geregeld mee naar de klant en betrekken je bij veel onderdelen van de controle en overleggen, zodat je snel veel leert en een eigen werkwijze kunt ontwikkelen. Bij ons geldt maatwerk, jij leert op je eigen tempo en groeit toe naar een rol die bij jou past. We bieden daarnaast ook volop kansen om cursussen en opleidingen te volgen, zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kan blijven ontwikkelen.

De controlepraktijk kent zijn piekmomenten, dus soms moet je met z’n allen een tandje erbij doen. Dit doen we samen en beperken we tot een minimum. Om gas te kunnen geven is ontspanning en een lolletje op zijn tijd net zo belangrijk. Je komt te werken in een hecht team en bent vrij om je tijd zelf in te delen. Zo kun je op rustige momenten je verlof of meer-uren flexibel inzetten voor een spontane vakantie of je hobby’s.

 

Over ons

Oog voor de cijfers, oog voor de klant, oog voor jou.

Financiën zijn de kern van onze organisatie. Het belangrijkste? Het verhaal van de mens achter die cijfers. Binnen WEA Noord-Holland staan de relaties tussen de klanten en je collega’s centraal.

Een persoonlijke aanpak is het fundament van onze bedrijfscultuur. Of je nou bij de ondernemer aanschuift of met je collega het weekend bespreekt. Bij ons zijn er geen lagen, de deur staat altijd voor je open.

Wij voorzien klanten van persoonlijk advies in stabiliteit en groei. Met welke expertise vul jij ons team aan?

 

Enthousiast?

Stuur een appje (0629802521) of connect op LinkedIn. Nathanya beantwoordt graag je vragen. Of beter nog, kom gewoon eens langs!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Chat openen
Meer weten over werken bij WEA?
Stuur hier een appje naar Nathanya