Wil je doorgroeien naar een ambitieuze fiscale rol, maar wél binnen een hecht team en platte organisatie? Praat dan eens met één van onze fiscale collega’s om te zien of er een match is!

 

Highlights

 • Salarisindicatie € 3.000 tot € 4.000 (FT)
 • 24-40 uur
 • 29 vakantiedagen (FT)
 • Bachelor Fiscaal Recht op zak

 

Wat zien we in jou?

 • Een goede adviseur
 • Een probleemoplosser
 • Een ondernemer
 • Een nieuwsgierige kennisvreter

 

Waar wij in uitblinken

 • Hechte teams
 • Informele sfeer
 • Korte lijnen
 • Ruimte voor eigenheid

 

Zo maak jij het verschil!

Met minimaal twee jaar ervaring ben jij al een waardevolle sparringpartner voor klanten en je collega’s. Je houdt ervan om naast reviews complexe vraagstukken op te pakken en op de hoogte te blijven van alle fiscale ontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving. Daarom zoeken we jou! Je kunt goed zelfstandig uit de voeten, maar blijft leergierig en trekt je graag op aan ervaren collega’s. Ook help je je beginnende collega’s om de materie snel eigen te maken, probleemoplossend te werken en zelfvertrouwen te ontwikkelen in het klantcontact en samenwerken tussen afdelingen.

 

Dit bieden we jou

Doordat je voor je klanten direct samenwerkt met alle andere experts binnen WEA, zoals accountants, salarisadministrateurs en HR-adviseurs, kun jij je breed ontwikkelen. Wij zijn betrokken bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en investeren hier graag in door middel van opleidingen, cursussen en persoonlijke begeleiding. We zien wat jouw interesses en talenten zijn en gaan samen voor jouw succes.

We hebben een klantenportefeuille met de meest uiteenlopende lokale MKB-klanten en familiebedrijven, die je regelmatig bezoekt of uitnodigt. Dat zorgt voor afwisselend werk en volop uitdaging.

Bij ons bepaal je zelf hoe je je week en dag indeelt en waar je werkt. Extra gewerkte uren kun je weer flexibel inzetten, bijvoorbeeld als je spontaan een lang weekend weg wilt of eerder uitlogt voor een borreltje met vrienden. Bij ons geen manager die in je nek staat te hijgen om te zien hoe facturabel je bent, maar werken op basis van vertrouwen en eigen inzicht.

 

Over ons

Oog voor de cijfers, oog voor de klant, oog voor jou.

Financiën zijn de kern van onze organisatie. Het belangrijkste? Het verhaal van de mens achter die cijfers. Binnen WEA Noord-Holland staan de relaties tussen de klanten en je collega’s centraal.

Een persoonlijke aanpak is het fundament van onze bedrijfscultuur. Of je nou bij de ondernemer aanschuift of met je collega het weekend bespreekt. Bij ons zijn er geen lagen, de deur staat altijd voor je open.

Wij voorzien klanten van persoonlijk advies in stabiliteit en groei. Met welke expertise vul jij ons team aan?

 

Enthousiast?

Stuur een appje (0629802521) of connect op LinkedIn. Nathanya beantwoordt graag je vragen. Of beter nog, kom gewoon eens langs!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Chat openen
Meer weten over werken bij WEA?
Stuur hier een appje naar Nathanya