Jouw sterke punten

Wat ons bijzonder maakt

Highlights

 • Klantgericht
 • Informele sfeer
 • 24 – 40 uur
 • Advies
 • Vrijheid
 • Salarisindicatie € 3.500-€ 4.500 (FT)
 • Communicatief sterk
 • Flexibiliteit
 • 29 vakantiedagen (FT)
 • Affiniteit met onderwijs
 • Teamgevoel
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

 

Over jou

Met jouw ervaring binnen HRM en salarisadministratie en passie om advies op maat te bieden, ben je een vraagbaak voor je klant en collega’s. Hoe hebben onze klanten het ooit zonder jou gered?! Verzuim, ontslag, werkkostenregeling, verlof of pensioen. Kom maar door! Doordat jij altijd op de hoogte bent van wetswijzingen en de CAO’s, voorkom je dat jouw klanten grote fouten maken op het gebied van personeelszaken. Jij bent elke verandering een stap voor dankzij je betrokkenheid en je durft eerlijk advies te geven.

Je kunt je veelzijdigheid helemaal kwijt in je eigen klantenpakket binnen het onderwijs. Voor deze groeiende groep klanten zijn we op zoek naar een aanpakker zoals jou. Je bent sparringpartner voor directie en administratief medewerkers van de scholen en verwerkt hun mutaties in het personeelsbestand. Omdat we jouw ambitie en expertise alle ruimte willen geven, kun je de functie nog grotendeels zelf vormgeven. Wil je bijvoorbeeld ook snuffelen aan klanten in andere branches, of met de tijd op beleidsniveau adviseren bij MKB-klanten, dan helpen we jou dit te realiseren.

Doordat je nauw samenwerkt met een senior HR-adviseur en senior Salarisadministrateur, leer je snel veel bij. Dankzij de korte lijnen met alle andere experts binnen WEA, zoals Relatiebeheerders en Accountants, kun jij je breed ontwikkelen door enorm veel ‘learning on the job’. Maar jij wilt óók graag doorleren. Mooi! Wij zijn betrokken bij jouw ontwikkeling en investeren hier graag in.

Bij ons bepaal je zelf hoe je je week en dag indeelt en waar je werkt. Dus, wil jij een uitdagende baan, maar ook nog volop tijd voor een fijn sociaal leven en leuke activiteiten met je collega’s? Dan moesten we maar eens afspreken!

 

Over ons

Oog voor de cijfers, oog voor de klant, oog voor jou.

Financiën zijn de kern van onze organisatie. Het belangrijkste? Het verhaal van de mens achter die cijfers. Binnen WEA Noord-Holland staan de relaties tussen de klanten en je collega’s centraal.

Een persoonlijke aanpak is het fundament van onze bedrijfscultuur. Of je nou bij de ondernemer aanschuift of met je collega het weekend bespreekt. Bij ons zijn er geen lagen, de deur staat altijd voor je open.

Wij voorzien klanten van persoonlijk advies in stabiliteit en groei. Met welke expertise vul jij ons team aan?

 

Enthousiast?

Stuur een appje (0629802521) of connect op LinkedIn. Nathanya beantwoordt graag je vragen. Of beter nog,  kom gewoon eens langs!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Chat openen
Meer weten over werken bij WEA?
Stuur hier een appje naar Nathanya
Wij zijn donderdagmiddag 5 oktober vanaf 13:00 u. en vrijdag 6 oktober de gehele dag gesloten i.v.m. een teambuilding uitje.
This is default text for notification bar