Wil je uitgedaagd worden in verantwoordelijkheid en deskundigheid binnen de controlepraktijk? Zelfstandig voor klanten aan de slag, maar mét de coaching van ervaren controleleiders? Kom eens kennismaken met het Audit & Assurance-team om te zien of het klikt!

 

Highlights

 • Salarisindicatie € 3.500 tot € 4.500 (FT)
 • 32-40 uur
 • 29 vakantiedagen (FT)
 • HBO Accountancy/Finance & Control op zak

 

Wat zien we in jou?

 • Een ambitieuze collega
 • Een integere controleur
 • Iemand met lef en ambitie
 • Een coach voor beginnende collega’s

 

Waar wij in uitblinken

 • Hechte teams
 • Informele sfeer
 • Korte lijnen
 • Ruimte voor eigenheid

 

Zo maak jij het verschil!

Je bent nu ruim vier jaar werkzaam binnen de controlepraktijk en pakt steeds complexere controlewerkzaamheden voor de jaarrekeningposten op. Doordat jij je laat zien, krijg je volop kansen om zelfstandig controlewerkzaamheden uit te voeren voor klanten en een band met hen op te bouwen. Hier blink jij in uit. Je bent communicatief sterk, oprecht betrokken en alert op afwijkingen in hun boekhouding en processen. Jouw kritische blik houdt je teamgenoten en klanten scherp.

Je bent een kei in het inschatten van (jaarrekening)risico’s en in kaart brengen van bedrijfsprocessen aan de hand van gesprekken met de klant. Vervolgens weet je alle werkzaamheden te verwerken in een goede planning. Je krijgt bij ons snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo woon je bijvoorbeeld inventarisaties van controleklanten bij en bereid je brieven en verklaringen voor deze klanten voor. Door jouw lef en ambitie staat niets je in de weg om snel door te groeien tot controleleider.

Daarnaast investeer je ook graag in de groei van je beginnende collega’s en in een goede samenwerking tussen afdelingen. Zo groeien we samen en bereiken we meer voor de klant.

 

Dit bieden we jou

Jij wilt werken voor interessante bedrijven, maar ook dat er wat wordt gedaan met jouw input. Met onze uiteenlopende klanten en betrokken begeleiding zit je bij ons helemaal goed. Door de coaching van ervaren controleiders en nauwe samenwerking met de externe accountant groei je snel in kennis en kunde, maar ontwikkel je ook een eigen werkwijze.

We kijken naar wat jij aankunt en zullen je verantwoordelijkheden daarop aanpassen. Geen strak omlijnde kaders maar persoonlijke betrokkenheid en veel vertrouwen. Jij wilt je RA-titel halen. Mooi! Wij investeren in jouw opleidingen omdat wij in jou geloven en we zullen je helpen je carrièredoelen te behalen.

Overwerken komt wel eens voor, maar doen we als een team. Zo beperken we het tot een minimum en kunnen we daarna samen vieren dat de klus geklaard is. Verlof en meer-uren zet je op rustige momenten flexibel in. Wel zo fijn als je spontaan een lang weekend weg wilt.

 

Over ons

Oog voor de cijfers, oog voor de klant, oog voor jou.

Financiën zijn de kern van onze organisatie. Het belangrijkste? Het verhaal van de mens achter die cijfers. Binnen WEA Noord-Holland staan de relaties tussen de klanten en je collega’s centraal.

Een persoonlijke aanpak is het fundament van onze bedrijfscultuur. Of je nou bij de ondernemer aanschuift of met je collega het weekend bespreekt. Bij ons zijn er geen lagen, de deur staat altijd voor je open.

Wij voorzien klanten van persoonlijk advies in stabiliteit en groei. Met welke expertise vul jij ons team aan?

 

Enthousiast?

Stuur een appje (0629802521) of connect op LinkedIn. Nathanya beantwoordt graag je vragen. Of beter nog, kom gewoon eens langs!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Chat openen
Meer weten over werken bij WEA?
Stuur hier een appje naar Nathanya