Wil je je gaan richten op jouw fiscale expertise en daarmee onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen? Toe aan uitdagend werk, maar wel lekker dichtbij huis en met fijne collega’s? Kom eens kennismaken!

 

Highlights

 • Salarisindicatie € 4.800 tot € 5.800 (FT)
 • 24-40 uur
 • 29 vakantiedagen (FT)
 • Bachelor Fiscaal Recht op zak

 

Wat zien we in jou?

 • Een ijzersterke specialist
 • Een mentor
 • Een aanjager
 • Een strategisch partner

 

Waar wij in uitblinken

 • Hechte teams
 • Informele sfeer
 • Korte lijnen
 • Ruimte voor eigenheid

 

Zo maak jij het verschil!

Jij hebt met minimaal vijf jaar ervaring als fiscalist al heel wat complexe vraagstukken voorbij zien komen. Met jouw affiniteit met bedrijfskundig advies en diepgaande kennis ben je expert en vraagbaak voor onze zeer uiteenlopende lokale MKB-klanten en familiebedrijven. Doordat je altijd op de hoogte bent van fiscale ontwikkelingen en wet- en regelgeving, geef je proactief advies op maat en signaleer je fiscale kansen om samen met onze ondernemers een fiscale strategie te bepalen.

Jouw expertise en bevlogenheid zet je ook in voor de ontwikkeling van jouw team en onze organisatie. Zo blijf je uitgedaagd, draag je actief bij aan de groei van onze mooie organisatie en heb je invloed op de koers die we kiezen met elkaar. We zoeken jou, omdat je niet alleen gericht bent op je eigen groei maar ook die van je collega’s. Met jouw scherpe blik, verantwoordelijkheidsgevoel en gevatheid ben je een waardevolle toevoeging.

 

Dit bieden we jou

Dat je al heel wat kennis en ervaring hebt wil niet zeggen dat je jouw plafond bereikt hebt. Samen zetten we ons in voor jouw succes en het doorontwikkelen van onze organisatie en diensten. Door interne en externe ontwikkelmogelijkheden op persoonlijk en professioneel vlak krijg je volop de ruimte om te laten zien wie je bent en wat je kunt. We zien wat je waard bent, ook buiten je fiscale expertise om.

Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Je bepaalt daarom zelf waar en wanneer je werkt. Bij ons ook geen managers die naar de verantwoording van jouw uren kijken, wij vertrouwen dat jij daar integer en ontspannen mee omgaat. Je zult merken dat die vrijheid en flexibiliteit niets afdoet aan de gezelligheid en fijne samenwerking. Kom gewoon eens kennismaken met het team, dan ervaar je het zelf!

 

Over ons

We zijn een ambitieus maar informeel accountants- & advieskantoor in Noord-Holland. Met zo’n 75 gedreven collega’s helpen we lokale ondernemers verder te groeien dankzij ons brede expertise en betrokkenheid. Dit doen we vanuit onze kantoren in Middenmeer en Uitgeest, maar ook vanuit huis of bij de klant aan tafel.

Geen managers voor ons! Door korte lijnen en open communicatie bereiken we samen veel voor de klant en leren we sneller. Medewerkers krijgen veel vertrouwen en vrijheid. Dit zorgt voor een fijne sfeer en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.  We zijn lekker nuchter en maken tijd voor elkaar. Ons werk is al serieus genoeg, dus tussendoor wordt er veel gelachen en regelmatig wat leuks gedaan.

 

Enthousiast?

Stuur een appje (0629802521) of connect op LinkedIn. Nathanya beantwoordt graag je vragen. Of beter nog, kom gewoon eens langs!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Chat openen
Meer weten over werken bij WEA?
Stuur hier een appje naar Nathanya