Agro

Met meer dan 100 jaar ervaring kennen wij de agro-sector als geen ander
Veehouderij
Een van de specialisaties van WEA is de veehouderij. Van oudsher zijn wij actief in deze boeiende en innoverende sector. Voor ruim 300 veehouders in Noord-Holland zijn wij reeds de huisadviseur. Toenemende bedrijfs- en kapitaalomvang en een steeds complexere financiële situatie zorgen voor ontwikkelingen die ook uw bedrijf raken. Onze adviseurs gaan met u in gesprek, waarbij uw persoonlijke situatie en wensen altijd centraal staan in ons advies.

WEA en de veehouderij, samen groeien.

Onze adviseurs gaan met u in gesprek, waarbij uw persoonlijke situatie en wensen altijd centraal staan in ons advies. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfsvergelijkende cijfers, normen- en kwartaalrapportages. Ook monitoren wij voor u desgewenst uw liquiditeitspositie. Onze agrarische fiscalisten optimaliseren uw resultaat, zodat u zo min mogelijk belasting betaalt.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en onze agro-adviseurs nemen contact met u op.

  Veehouderij-adviseur

  Johan Kager
  johankager@weanoordholland.nl
  088 2824000

  Benieuwd wat anderen van ons vinden? Onze klanten aan het woord.

  Lees hun ervaringen

  Akkerbouw
  Wij kennen de akkerbouwsector als geen ander. Vanuit Middenmeer, een van de grotere aaneengesloten akkerbouwgebieden, en Uitgeest bedienen we vele klanten in de akkerbouwsector. Onze oorsprong ligt in Noord-Holland én in de agrarische sector en daar zijn we trots op. Bedrijfskundigen, fiscalisten, juristen, accountants en loonadviseurs staan voor u klaar om u optimaal van dienst te zijn. Zij weten alles over wet- en regelgeving in de agrarische sector zoals het GLB, de mestwetgeving, ruimtelijke ordening, fiscale wetgeving en subsidies. Samen met u willen wij uw bedrijfsresultaat optimaliseren en daarbij van meerwaarde zijn.

  Oorsprong WEA in de akkerbouw.

  Ook als het gaat over biologische landbouw of uw optimale bouwplan, kunt u bij onze adviseurs terecht. Onze salaris- en personeelsadviseurs weten hoe om te gaan met vragen over vast personeel en seizoenshulpen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de verschillende cao’s en kennen we de wettelijke regels.

  Meer weten?

  Laat uw gegevens achter en onze agro-adviseurs nemen contact met u op.

   Akkerbouw-adviseur

   Ard-Jan Dekker
   ard-jandekker@weanoordholland.nl
   088 28 24 000

   Heeft u vragen of neemt u liever zelf contact met ons op?

   Neem contact op

   (Glas-)tuinbouw en bloembollen
   De (glas-)tuinbouw- en bloembollenbedrijven zijn belangrijk voor Nederland. Er gebeurt veel in deze sectoren, de innovatiegraad is hoog en schaalvergroting speelt voortdurend. Onze adviseurs zijn hiervan goed op de hoogte en kunnen en willen u graag met raad en daad bijstaan.

   Met agrarische roots, nuchter en betrokken!

   Wij adviseren u over de inrichting en het beheer van uw bedrijfsadministratie en hoe u daaruit actuele managementinformatie genereert. Bijvoorbeeld door het doorrekenen van uw cash-flow en liquiditeit. Ook bij vraagstukken rond investeringen, milieu en vergunningen, bedrijfsverplaatsing en uiteraard ook richting bedrijfsopvolging of –overname zijn wij u graag van dienst. Wij helpen u graag vooruitgang te boeken.

   Meer weten?

   Laat uw gegevens achter en onze agro-adviseurs nemen contact met u op.

    Tuinbouw-adviseur

    Dirk Koning
    dirkkoning@weanoordholland.nl
    06 51247576