MKB

Nuchter, oprecht en kwaliteit voor een betaalbare prijs

Zzp

Wie een eigen bedrijf wil beginnen, heeft een ideaal voor ogen. WEA droomt met u mee, maar zorgt ervoor dat u met beide benen op de grond blijft staan. WEA geeft antwoord op prangende ondernemersvragen: Welke rechtsvorm is het meest geschikt? Hoe zet ik mijn administratie op? Hoe meld ik mij aan bij het Handelsregister en de Belastingdienst? Onze adviseurs bereiden u voor op de financiële en fiscale praktijk van een eigen bedrijf en helpen u goed op weg, in het heden én in de toekomst.

Kwaliteit en gemak voor een betaalbare prijs

Ons Zzp-administratie- en adviespakket bevat:

N

Een kennismakingsgesprek

N

Rechtsvormadvies

N

2x per jaar coaching/adviesgesprek

N

Complete verwerking administratie

N

Kwartaalrapportages

N

Btw-aangiftes

N

Aangifte IB voor u en uw partner

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en onze ZZP-adviseurs nemen contact met u op.

  Zzp-adviseur

  Fréderique Boorsma
  frederiqueboorsma@weanoordholland.nl
  06 48228943

  Midden- en kleinbedrijf

  Ons hart klopt voor accountancy en fiscale aangelegenheden. In onze hoedanigheid als accountant maken we de financiële processen waar u mee te maken krijgt inzichtelijk. Die processen kunnen van eenvoudig tot complex zijn, maar in alle gevallen schept WEA op een deskundige en zorgvuldige manier duidelijkheid. Objectief en professioneel en met kennis van uw branche. Dat geeft u enerzijds rust en anderzijds een helder toekomstbeeld, voor uw bedrijf en/of voor uzelf.

  Verder kijken dan alleen cijfers

  Accountancy bestrijkt een breed terrein. Financiële verantwoording afleggen met jaarstukken en controleverklaringen vormen alleen de ‘formele’ buitenkant. In onze visie houdt accountancy niet op bij de cijfers. Het gaat juist om de mensen en bedrijven inclusief alles wat hen bezighoudt áchter die cijfers. De kracht van WEA is de persoonlijke en directe benadering. Wij verplaatsen ons in uw situatie en denken met u mee. Bij relatief kleine en eenvoudige opdrachten, maar ook bij complexe problemen die specialistische kennis vergen.

  Meer weten?

  Laat uw gegevens achter en onze MKB-adviseurs nemen contact met u op.

   MKB-adviseur

   Steven Ros
   stevenros@weanoordholland.nl
   06 15619975

   Benieuwd wat anderen van ons vinden? Onze klanten aan het woord.

   Lees hun ervaringen

   Assurance

   Heeft u een assuranceopdracht en zoekt u daarvoor een accountant? Zoek niet verder. In WEA heeft u een betrouwbare partner. De regelgeving in de tegenwoordige tijd maakt het samengaan van controleopdrachten met andere opdrachten lastiger maar niet onmogelijk. Afhankelijk van uw assurancevraag leveren wij u passend maatwerk. Heeft u een opdracht voor een traditionele jaarrekeningcontrole, het beoordelen van een prognose, een subsidiecontrole, een due diligence onderzoek of een andersoortige assuranceopdracht? U kunt bij ons terecht.

   Lokale vakbekwame medewerkers

   Bij WEA kunt u ook terecht voor de wettelijke controleopdrachten voor uw jaarrekening. WEA Audit B.V. beschikt over de vereiste vergunning om deze opdrachten voor u uit te kunnen voeren. De kracht van ons concept is de inzet van lokale vakbekwame medewerkers in uw directe omgeving. Een ervaren accountant zorgt voor een integer en onafhankelijk oordeel.

   Meer weten?

   Laat uw gegevens achter en onze assurance-adviseurs nemen contact met u op.

    Heeft u vragen of neemt u liever zelf contact met ons op?

    Neem contact op