Personeel

Accuraat, tijdig en online. Dat is salarisverwerking van WEA

Salarisverwerking

Salarissen moeten op tijd en foutloos worden uitbetaald. Het verwerken van salarissen vereist veel actuele kennis van wet- en regelgeving en bepalingen in cao’s. De complexe wetgeving op het gebied van loonheffing verandert vaak. Daarom kiezen veel ondernemers voor het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van de salarisadministratie.

Accuraat en tijdig

WEA kan u deze zorg uit handen nemen. U weet dan zeker dat mutaties goed verwerkt zijn en bent verzekerd van een zorgvuldige en tijdige salarisverwerking. Op ons online systeem kunt u de verwerking desgewenst volgen, maar u kunt ook zelf online de verwerking op onze systemen voor uw rekening nemen.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en onze salaris-adviseurs nemen contact met u op.

  Benieuwd wat anderen van ons vinden? Onze klanten aan het woord.

  Lees hun ervaringen

  HR-advies

  Mensen zijn de belangrijkste productiefactoren van uw bedrijf. Met die mensen wilt u uw ondernemersdoelen realiseren. Maar personeel -en alles wat daarbij komt kijken- is ook een complexe zaak. WEA helpt u om dat goed te organiseren. Hoe zit het met aannemen en belonen? Hoe zit het met beoordelen en ontwikkelen? Hoe zit het met financiële en administratieve afhandeling van ziekte en arbeidsongeschiktheid, ontslag en fiscaal-juridische zaken?

  Optimaal HR-advies

  WEA regelt of begeleidt u bij de beantwoording van dergelijke complexe vraagstukken. Zo heeft WEA expertise in het opstellen van arbeidsvoorwaarden, arbeidsovereenkomsten, personeelsreglementen, loonkosten en verzekeringen.

  Meer weten?

  Laat uw gegevens achter en onze salaris-adviseurs nemen contact met u op.

   Heeft u vragen of neemt u liever zelf contact met ons op?

   Neem contact op

   Verzuimbegeleiding

   Wij ondersteunen u om uw ziekteverzuim aantoonbaar te verlagen en laag te houden. Dit realiseren wij met actieve verzuimbegeleiding met een continue focus op duurzame inzetbaarheid.

   Een juiste balans tussen werk en privé

   Naast de werksituatie en werkomstandigheden wordt bij verzuimbegeleiding ook rekening gehouden met de privésituatie. Steeds meer werknemers ervaren namelijk een verstoorde balans tussen werk en privé, waardoor verzuim op de loer ligt. Als werkgever kunt u dit voorkomen door inzet van de juiste verzuimbegeleiding.

   Meer weten?

   Laat uw gegevens achter en onze salaris-adviseurs nemen contact met u op.

    Verzuimbegeleiding

    Ingrid Witte
    ingridwitte@weanoordholland.nl
    06 11238406