Duurzaam

Omdat we geloven in MVO én rendement
Zonne-energie en zonnepanelen

Nederland heeft forse ambities op het gebied van duurzame energie, waaronder zonne-energie. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten zijn er mogelijkheden voor zonne-energie, al dan niet met subsidie.

Een netwerk van adviseurs en installateurs

Wij hebben een netwerk van installateurs die u graag verder helpen. Uiteraard hoort het fiscaal optimaliseren van uw investering in zonne-energie of zonnepanelen hier ook bij.

Heeft u als particulier zonnepanelen aangeschaft? Dan kunt u de btw op uw investering terugkrijgen. WEA kan dit voor u regelen voor slechts € 85. Laat uw gegevens achter of neem contact op.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en onze duurzaamheidsadviseurs nemen contact met u op.


  Btw terug op zonnepanelen

  Monique Peters
  moniquepeters@weanoordholland.nl
  088 28 24 000

  Benieuwd wat anderen van ons vinden? Onze klanten aan het woord.

  Lees hun ervaringen

  Windenergie
  Exploitanten van windturbines lopen tegen veel obstakels aan, zoals bijvoorbeeld vergunningen, subsidies en belastingen. Ook op het gebied van financiering en waarderingen is er veel werk te doen. De kennis van een ervaren adviseur is onontbeerlijk voor een goede bedrijfsvoering.

  Ruim15 jaar specifieke kennis

  WEA Noord-Holland beschikt al meer dan 15 jaar over specifieke kennis op dit terrein en heeft voor deze exploitanten een advies op maat. Dé sector-specialist op het gebied van windenergie is Koos Neuvel. Koos Neuvel is belastingadviseur en Register Valuator en mag zich inmiddels een autoriteit noemen in de wereld van windenergie. Zowel bij de windturbine-exploitanten als bij de energieleveranciers.

  Meer weten?

  Laat uw gegevens achter en onze duurzaamheidsadviseurs nemen contact met u op.


   Sector-specialist windenergie

    

   Heeft u vragen of neemt u liever zelf contact met ons op?

   Neem contact op

   Duurzame adviezen
   Samen werken aan een betere maatschappij is onze ambitie en begint bij onszelf. Vandaar dat ook wij ons bedrijf aan het verduurzamen zijn. Dat gaat van het verlagen van ons energieverbruik door isolatie of bewegingsmelders tot het verduurzamen van ons verbruik door bijvoorbeeld LED-verlichting, zonne-energie, maar ook het digitaliseren van ons papierverbruik.

   Duurzaam ondernemen

   Graag gaan we met u het gesprek (en soms de discussie) aan om dit ook voor uw bedrijf te realiseren.

   Meer weten?

   Laat uw gegevens achter en onze duurzaamheidsadviseurs nemen contact met u op.


    WBSO-adviseur

    Jolanda de Jong
    jolanda@nuweasubsidies.nl