Werken bij WEA

Samen werken aan groei

Vrijheid & flexibiliteit

We werken hard en staan altijd voor onze klanten klaar. Maar: balans is ook belangrijk. Parttime werken is mogelijk en natuurlijk kan je ook thuiswerken.

Op de fiets naar je werk

Onze klanten zijn ondernemers in het MKB en de agrarische sector. Veel van hen zitten in de buurt. Het contact is hecht en je gaat regelmatig bij ze langs.

Teamgevoel

We werken samen in kleine teams, waar ieders inbreng telt. De sfeer is informeel en we ondernemen regelmatig leuke activiteiten met elkaar.

Waarom ook jij bij WEA wil werken

 

WEA is een van de meest dynamische en minst formele accountantsorganisaties van Nederland. Vanuit onze vestigingen in Uitgeest en Middenmeer helpen we ondernemers om hun doelen te bereiken en hun onderneming te laten groeien. Daarom kijken wij verder dan de cijfers alleen. Wij kijken ook naar de mensen en het verhaal áchter de cijfers. Dat vraagt om betrokkenheid, niet alleen bij het bespreken van de jaarrekening, maar het hele jaar door.

Bij WEA werk je met een team van gedreven collega’s voor mooie, vaak lokale klanten. We zijn niet alleen betrokken bij onze klanten, maar ook bij elkaar. De sfeer is goed, de lijnen zijn kort en er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

Wil jij ook onze unieke sfeer ervaren? Kom dan snel een keer kennismaken.

Bekijk onze vacatures