Bent u landbouwer en wilt u advies krijgen of kennis opdoen over ‘duurzaam ondernemen’? Dan kunt u vanaf 1 september een advies- en/of cursusvoucher aanvragen. Ook hier geldt: ‘wie het eerst komt het eerst maalt’.

 

Adviesvoucher: advies door BAS-adviseur

De waarde van de voucher is € 1.500. U kunt de voucher aanvragen in de periode van 1 september t/m 13 oktober via ‘mijn.rvo.nl’. Bij de aanvraag moet u o.a. aangeven welke erkende bedrijfsadviseur het advies gaat geven.

 

Subsidie: 80% van advieskosten

Met de voucher kunt u 80% van de advieskosten van uw adviseur vergoed krijgen. Dit tot een maximum van € 1.500 (waarde voucher).

 

Cursusvoucher: cursus bij kennisinstelling

Met de cursusvoucher kunt u een verdiepingscursus volgen bij een kennisinstelling. U kunt kiezen uit de volgende cursussen:

  • Cursus ‘Stikstof in de landbouw’.
  • Cursus ‘Precisielandbouw’.
  • Cursus ‘Natuurinclusief ondernemen in de landbouw’.

 

Aanvraag en waarde voucher

U kunt de voucher aanvragen via ‘mijn.rvo.nl’ in de periode van 1 september 2023 t/m 1 september 2024. De waarde van de voucher is € 800. Een eigen bijdrage is niet verplicht.

Vraag de voucher tijdig aan. Dit geldt vooral voor de adviesvoucher i.v.m. de verwachte belangstelling. U kunt zo nodig ons machtigen om uw aanvraag in te dienen.

 

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze NUWEA bedrijfseconomisch adviseurs. Dat kan via telefoonnummer 0882824000. Of stuur een e-mail naar advies@nuweasubsidies.nl. Wij helpen u graag verder.