In onze vorige nieuwsbrief beloofden wij u onze nieuwe BE-medewerkers aan u voor te stellen. V.l.n.r. ziet u Jelle Koopman, Niek Homan, Jolanda de Jong en Mariska van der Veldt.

Jelle Koopman

(25 jaar) is opgegroeid op een melkveebedrijf in Venhuizen en heeft daardoor altijd al interesse gehad in de melkveesector. Samen met zijn vader vormt hij een maatschap met als doel het bedrijf later over te nemen. Jelle heeft de opleiding Dier- en Veehouderij gevolgd op Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Voor alle vragen gerelateerd aan de veehouderij kunt u bij Jelle terecht.

 

 Niek Homan

(29 jaar) is opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Slootdorp en vormt een maatschap met zijn vader. Niek heeft de studie Tuin en Akkerbouw afgerond aan Hogeschool Van Hall Larenstein te Leeuwarden. Door zijn project- en afstudeerstage op een accountantskantoor heeft hij veel affiniteit met bedrijfsanalyses. Met een ruime werkervaring in zowel de akkerbouw- als melkveehouderij-branche weet Niek goed hoe het er in beide werelden aan toe gaat. Voor vragen daaromtrent kunt u bij Niek terecht.

 

Jolanda de Jong

(29 jaar) is opgegroeid op een boerderij in de Wijdewormer. Na afronding van de opleiding Dier- en Veehouderij op Hogeschool INholland te Delft heeft ze haar studie voortgezet bij de Universiteit van Wageningen en afgesloten met de titel Master of Animal Science. Vóór Jolanda bij WEA Noord-Holland neerstreek,  is zij werkzaam geweest bij de RVO op de afdeling subsidies en schaderegelingen. U zult begrijpen, voor werkzaamheden rondom  subsidies, maar ook voor Natura 2000-gebieden en de PAS, kunt u bij Jolanda terecht.

 

Mariska van der Veldt

(25 jaar) is opgegroeid op een agrarisch bedrijf in Middenmeer, met als hoofdbranche de melkveehouderij. Mariska heeft de MAS Veehouderij in Alkmaar gevolgd. Sinds september 2015 doet ze een deeltijdopleiding op de CAH in Dronten, Bedrijfskunde en Agribusiness. Doordat Mariska opgegroeid is tussen de koeien én de laatste jaren (dankzij het akkerbouwbedrijf van haar partner en schoonouders) goed is bijgeschoold in de aardappelen/akkerbouw, is zij u graag van dienst in beide branches.