Veel bedrijven hebben van RVO een brief over de betaling van GLB-subsidie(s) 2023 ontvangen. Afhankelijke van de ‘soort’ brief is het mogelijk bezwaar te maken. Heeft u nog geen brief ontvangen? Dan volgt deze wellicht binnenkort.

 

Brief ‘Voorlopige betaling GLB-subsidie(s) 2023’

In deze brief is het voorlopige bedrag van de basispremie opgenomen. Dit bedrag is vastgesteld op basis van het voorschotbedrag basispremie en de door u opgegeven oppervlakte. De hoogte van de basispremie voor uw bedrijf is nog niet definitief. De brief is ‘ter informatie’ aan u toegestuurd. U hoeft hier niet op te reageren.

 

Brief ‘Beslissing uitbetalen GLB-subsidie(s) 2023’

In deze brief staat ook de hoogte van het voorlopige bedrag van de basispremie vermeld. Dit bedrag is naast het voorschotbedrag ook gebaseerd op de geconstateerde en subsidiabele oppervlakte op uw bedrijf.

 

Niet eens met oppervlakte grond? Bezwaar mogelijk

De hoogte van de basispremie is nog niet definitief. Wel is de geconstateerde oppervlakte formeel vastgesteld door RVO. Bent u het niet eens met deze oppervlakte? Dan kunt u binnen 6 weken bezwaar indienen.

 

Let op!

Is de geconstateerde oppervlakte niet juist en heeft u een formele beslissing ontvangen? Dien dan nu tijdig uw bezwaar in.

 

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze NUWEA bedrijfseconomisch adviseurs. Dat kan via telefoonnummer 0882824000. Of stuur een e-mail naar advies@nuweasubsidies.nl. Wij helpen u graag verder.