Alle volledige aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Komt het aantal aanvragen boven het beschikbare budget? Dan sluit de aanvraagperiode. Dan wordt door loting bepaald welke aanvragen op de dag van sluiting in behandeling worden genomen.

U krijgt binnen 8 weken een beslissing van RVO. Is uw aanvraag goedgekeurd? Dan ontvangt u een digitale voucher op mijn.rvo.nl. De voucher is 1 jaar geldig. Uw advies regelt u in deze 3 stappen:

  1. U spreekt met uw bedrijfsadviseur af wanneer u het advies krijgt.
  2. U krijgt het advies van uw adviseur.
  3. U draagt de voucher over aan uw adviseur. Hoe u dat doet, leest u hieronder bij Voucher overdragen. Zorg ervoor dat uw adviseur de voucher op tijd kan verzilveren.

Voucher overdragen

U draagt de voucher over op mijn.rvo.nl met de knop Beheren onder Direct regelen. Nadat u bent ingelogd, gaat u naar Mijn overzicht en voert u de taak Uitvoeren overdracht uit. U krijgt dus geen zichtbare voucher, maar regelt alles op mijn.rvo.nl.

Klik hier voor:  Uw voucher direct overdragen

Voucher verzilveren door bedrijfsadviseur

De bedrijfsadviseur verzilvert de adviesvoucher. Bent u de adviseur? U krijgt een e-mail als er een voucher voor u klaarstaat. U wisselt deze in op mijn.rvo.nl om het bedrag te ontvangen. U moet de de adviesvoucher verzilveren binnen één jaar nadat de aanvrager hem heeft gekregen. Bent u te laat, dan vervalt de voucher. U krijgt het bedrag niet uitbetaald.