In het kader van de ‘stikstofproblematiek’ is diverse keren aangegeven dat activiteiten met een PAS-melding legaal moeten kunnen blijven. Heeft u in de PAS-periode een melding gedaan en wilt u deze legaal houden? Dan kunt u t/m 30 september informatie over uw situatie doorgeven aan RVO. Deze datum was eerst 14 augustus maar is uitgesteld naar 30 september.

 

Voorwaarden

Uw gemelde activiteit kan mogelijk legaal blijven als u op 29 mei 2019 aan één van de volgende voorwaarden voldoet:

  • uw gemelde activiteit was volledige gerealiseerd;
  • uw gemelde activiteit was nog niet volledig gerealiseerd, maar u had stappen gezet met het oog op volledige realisatie;
  • u was nog niet begonnen, maar was wel onomkeerbare, significante investeringsverplichtingen aangegaan.

 

Melden uiterlijk 30 september

Wilt u uw activiteit legaal houden? Dan moet u uiterlijk 30 september via ‘mijn.rvo.nl’ het formulier ‘PAS-melding‘ invullen. Hierbij geeft u aan dat u voor uw activiteit nog een toestemming/vergunning nodig heeft. Daarnaast moet u o.a. het betreffende AERIUS-nummer van uw PAS-melding doorgeven.

 

Let op!

Voldoet u aan de voorwaarden? Vul het formulier dan uiterlijk 30 september in. U heeft hierover een mail ontvangen van RVO.

 

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze BE-medewerkers via telefoonnummer 088 2824000. Of stuur een mail naar: advies@nuweasubsidies.nl. Zij helpen u graag verder.