Heeft u leerlingen of studenten in dienst waarvoor u in aanmerking komt voor een subsidie praktijkleren? Vraag dan tijdig deze subsidie aan. De aanvraag voor het studiejaar 2018/2019 kunt u nu indienen (vanaf 2 juni jongstleden). De subsidie bedraagt maximaal € 2.700 per praktijk- of werk-leerplaats per studiejaar. Aanvraag is mogelijk tot en met uiterlijk 16 september 2019 17.00 uur. Wacht daarom niet te lang, voorkom dat u de subsidie misloopt en let op de deadline! U vraagt de subsidie aan via RVO.nl (zoekwoord ‘Praktijkleren’).

 

Hulp nodig bij de aanvraag?

Vanuit NUWEA Subsidies B.V. vragen wij de subsidies onder voorwaarden graag voor u aan. Indien u wenst dat wij voor u de subsidie aanvragen, verzoeken wij u vriendelijk ons dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk op 15 augustus 2019 middels een e-mail bericht aan jolanda@nuwea.nl kenbaar te maken.

We belasten de tijd die wij besteden aan het aanvragen van uw subsidie aan u door. U dient het dossier met de benodigde gegevens en registraties goed vastgelegd te hebben. De verantwoordelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de verstrekte gegevens en de daarop gebaseerde subsidieaanvraag berust bij de werkgever.

Wilt u vooraf meer informatie, bel dan naar WEA Personeel via  telefoonnummer 0251 361960. Of stuur een mail naar salaris@wea-nh.nl.